Darling, it’s time to slow it down.

We leven in een drukke tijd waar veel van ons gevraagd wordt en waar we onszelf als het ware voorbij lopen. Tijd om daar verandering in te brengen! The Slow Soul richt zich daarom op meer aandacht en minder haast. Die gedachte houden we vast wanneer we onze producten uitkiezen.

We werken samen met (kleine) ondernemers die veel liefde en passie in hun product(en) stoppen en het verschil maken. Daarbij speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Want we willen natuurlijk een zo groen mogelijke voetafdruk achterlaten.

In de shop vind je duurzame lifestyle en selfcare essentials die met veel zorg en aandacht voor je zijn geselecteerd. Alle items zijn los te bestellen, maar je kunt binnenkort ook kiezen uit één van onze samengestelde giftboxen. Zelf een giftbox samenstellen kan natuurlijk ook. Wat je ook kiest, we zorgen ervoor dat je bestelling een feestje is om uit te pakken!

Of je nu een cadeautje zoekt voor de verjaardag van je lieve zus of die goede vriend(in) wat warmte wil sturen. Voor elk moment is er een slow moment.